vineri, 17 august 2012

Metrorex sucks



Aflu ieri cu stupoare ca abonamentul la metrou s-a facut 50 ron (ce mai! cardul Metrorex devine unul din cele mai de pret carduri de la mine din portofel). S-au aliniat si meltenii la standardele europene acum de cand cu Lady Gaga si RHCP. Pai zic oamenilor sa bagati Bombardiere si pe ruta aproape intraoraseneasca Industriilor, ca merita si taranii de noi de la periferie sa circule in conditii nordice.

Si poate ar trebui sa mai respectati si time table-ul ala de pe tabelele de enspe mii de euro. Acum vad ca burtosii care au grija ca oamenii sa urce si sa coboare “in conditii de siguranta” hotarasc sa-ti inchida usa in nas sfidator indiferent daca ai fustita scurta si blush in obraji sau daca esti un muritor de rand cu ochii afundati in orbite la 8 dimineata. Se inchide domne usa pentru ca trebuie sa se respecte time table-ul vietii (in 5-7-5-7-5 minute, asa de nehotarat e…)

Si cum spuneam, burtosii adora sa-ti inchida usa in nas cand tu alergi cu genti si pungi pe scari in conditii de slalom. Si adora sa admire domnisoare in matase cum le flutura rochiile si apoi dau de manivela (in metrourile vechi nu inteleg cum altfel s-ar inchide usile J) si le inchid usa in nas. Barbati tineri cu spirit de aventura si cu frica sefului, isi risca viata si intra in ultima secunda prin usile gata sa se inchida, mai ceva ca in Matrix. Ce conteaza ca-ti mai prinzi o geaca sau o geanta in usile metroului! Ai intrat, poti sa-i privesti cu dezgust pe non-olimpicii de pe peron care trebuie sa mai astepte 5-7-5-7-5 min pana la urmatorul Bombardier (asta daca au noroc). Si dupa ce intri invingator in vagon, o voce suava iti spune ca metroul stationeaza 2 minute J. Asta daca nu ai noroc pe Industriilor sa dai peste conductorul vesnic ametit care incepe propozitia dar nu o mai termina niciodata. Ti-ai ratat prietene cariera de DJ!

PS: Imi cer scuze familiei, prietenilor, cunostintelor familiei care au cel putin un membru care lucreaza la Metrorex, si poate ei sunt oameni buni dar inrolati intr-un sistem in(de)fect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu