marți, 19 februarie 2013

the relative of being beautiful


Sa ti se spuna ca esti frumoasa e cel mai ..(iata!) frumos compliment pe care il poti primi. Si barbatii profita de asta pentru ca e atat de usor si la indemana. Si atat de eficient. Feministele ma vor condamna pentru mintea mea ingusta. Nu cred insa ca sunt superficiala cand spun asta. Si cea mai rigida chimista ar tresari la auzul unor cuvinte elogioase la adresa chipului ei. 

Da, e important sa fii desteapta, calda, amuzanta si sa stii limbi straine. Sa fii buna in domeniul in care activezi. Si sa stii capitale si tabelul lui Mendeleev :-), dar din partea unui barbat vrei sa auzi ca esti frumoasa.  Sau ca alta e mai urata decat tine...Si invers cred ca e valabil. Cunosc o gramada de "Adonisi" care se rasfata la auzul complimentelor fizice. Bineinteles ca tu nu ai nici un merit pentru ca arati asa sau pentru ca celalalt te percepe asa, pentru ca pana la urma totul e relativ. Dar frumusetea fizica e cultivata si printr-o anumita igiena, interes si cult al propriei imagini. Nu e doar un dat natural si atat.

Si ca sa inchei corect din punct de vedere politic, zic sa nu va rezumati doar la un chip frumos si atat, dar ca e o adevarata incantare sa auzi complimentul asta de la cei din jur.

3 comentarii:

  1. Și ca să închei corect și politic, cui le zici să nu se rezume? Că nu te citește nimeni... :))

    Sau scrii ca să te descarci? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. am publicul meu ba Lotus...si nu toti scriem sa ne descarcam? sau tu scrii pentru faima? si clickuri si alte chestii din astea? :-)))

    RăspundețiȘtergere
  3. taci tu, că sunt liber, nu-s al nimănui, cu atât mai puțin al tău... :))

    RăspundețiȘtergere