miercuri, 12 septembrie 2012

you put the sin in cinism



Da! tu ala arogant! despre tine e vorba! care adoarme cu oglinda sub patura si nu se dezlipeste de fata lui  nici in oglinda retrovizoare, nici in ecranul telefonului si nici macar in balta de la coltul strazii.

Tu ala care traiesti singur in doi, intr-o casa, intr-un grup, pentru ca iti esti  autosuficient, esti prea pretios sa te amesteci cu multimea, prea mandru sa spui ce simti si prea fricos sa-ti iei apararea. Asa ca preferi sa nu te implici si-ti faci tu scenariul asta ca esti special si, implicit, mai bun decat ceilalti. Pun pariu ca mama ta iti spunea cand erai mic ca esti cel mai frumos si cel mai destept..Ei bine, imi pare rau sa-ti stric momentul, dar tuturor ni se spune asta cand suntem mici..:-p

Alergi dupa lucruri, senzatii, forme, nu te deranjezi sa privesti in profunzime, refuzi orice critica si-ti ascunzi emotiile ca na! big boys don’t cry…esti un adevarat American Psycho cu trasaturi mai atenuate ce-i drept, dar intr-acolo te indrepti. Ai un zambet frumos, dar e  fabricat si supraexersat in camaruta ta populata de oglinzi.

Noapte buna tuturor Kenilor din lume!:-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu