joi, 6 septembrie 2012

you say hello and then I say I do



Adica un fel de BAM!!!!!in your face!te-a lovit! Se vorbeste atat de des in jurul meu despre compatibilitate. Despre cat de important e ca oamenii sa se intelega din priviri, sa le tremure carnea pe ei cand se ating si sa para ca de fiecare data se saruta pentru prima oara. Despre cat de important e sa stai cu orele noaptea la telefon si sa ai despre ce sa vorbesti, sa nu fie nimic fortat sau construit. Sa aveti  aceleasi interese si in principiu,  aceeasi viziune despre viata. Sa gatiti impreuna o banala salata si sa para ca ati plasmuit un copil.

Si tot oamenii astia pe care ii aud ca mai cred in relatii perfecte, ajung sa se complaca in mizerii de relatii, in franturi si frimituri. Relatii in care continua sa fie implicati, doar de dragul celor cateva saptamani in care au fost in Rai si spera cu degetele incrucisate la spate ca starea aia sa se mai intoarca. Ca si cum iubirea recidiveaza, ca si cum se recicleaza si se reinventeaza daca tu stai cu mainile in san si o invoci din doua in doua saptamani.
   
Poate vad eu numai alb si negru, dar eu tot zic ca daca nu e, nu e si gata. Nu poti sa astepti o minune si  maine sa fie combustie interna intre voi cand voi de fapt  va complaceti zi de zi in norme si conventii. Ca daca era asa, nu-i zicea iubire si-i zicea de la inceput  obisnuinta sau plictiseala, ca sa nu mai  ai cine stie ce asteptari.

Asa ca oameni buni, alimentati focul unde e scanteie, ca unele lucruri chiar ca sunt once in a lifetime.

Sa aveti o noapte sincera!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu