joi, 26 iulie 2012

o postare aproape intima




Ziua s-a incheiat. Iti simti camera ca pe o binecuvantare  pentru corpul pe care il cari ca un plumb. Ai facut destule pe ziua de azi si esti hotarata sa adormi mai devreme… dar telefonul suna si noaptea de abia acum incepe. Incepi sa te joci, nu esti vazuta si copilaresti. Lasi garda jos.
Chicotesti la auzul unor complimente de-a dreptul neortodoxe. Cu putina imaginatie, poti sa strangi cearsaful in pumni cand inima  ti se sufoca de la atata asteptare.

Si-ti promisesei ca te vei culca la 11, dar acum orele zboara si se face 2, dar nu-ti pare rau. Nu sunt ore pierdute, maine vei infrunta orice greutate, vei invinge demoni pentru ca normal! Incepi si tu sa crezi ca esti cea mai frumoasa femeie din lume. Radiezi si prin porii pielii tale respiri numai dragoste. Ti-e atat de dor incat iti vine sa plangi, dar nu strica totul cu o smiorcaiala! Poti face asta intr-o seara in care esti singura.

Nu stii cum sa gestionezi atatea emotii si nu-ti ramane decat sa tragi aer in piept si sa te bucuri de clipa aia  plina. Nu te gandi la pierderi, la complicatii, la teama ca maine nu va mai fi la fel. Continua jocul si simte. E tot ce poti sa faci in conditii de incertitudine.

Sa aveti o noapte sincera!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu