luni, 13 august 2012

the lush life



Imagineaza-ti pentru un moment viata ideala. Fara restrictii de spatiu, fara limita de timp si fara orgolii. Cum vrei sa simti viata, nu cum vrei sa o gandesti? Sa te opresti sa mirosi trandafirii, sa-ti imaginezi o lume tactila si hedonista, o lume a simturilor.

In lumea mea ideala, sigur totul ar fi in tonuri de alb, crem si cel mult somon J Si ar mirosi a proaspat, a zambile albe si ar fi mai mult cald decat frig, mai mult zi decat noapte.
Cerul ar fi de un albastru orbitor si ar ploua, numai pentru senzatia de racoare de dupa. As fi inconjurata de lemn, apa si piatra. As alerga pe piatra cubica si as gusta din licori exotice. As musca cu pofta din nectarine si as bea vin alb. M-as pierde in cearsafuri si draperii albe si mi-ar placea sa am timp mai mult sa citesc. M-as afunda in paturi calduroase si in brate afectuoase.

Oamenii pe care ii iubesc as vrea sa traiasca sau sa fi trait pentru totdeauna. Nu m-as plictisi niciodata de ei, am imparti totul fara sa pierdem nici un gram de energie sau timp, m-as sufoca cu prezenta lor. Si as avea mai mult curaj sa spun ce simt, si nu doar ce gandesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu